Skip to content

Allround medewerker met groene vingers

Lelystad, Flevoland, NederlandAlgemene Dienst

Ondernemen zit in ons DNA en mede daardoor blijven we groeien. In augustus 2022 heeft Van der Valk Lelystad haar deuren geopend. Het hotel is vlakbij Bataviastad en slechts 2 km van Lelystad Airport. In totaal bestaat het hotel uit 17 verdiepingen met 143 hotelkamers, een Skybar, een Lobbybar, á la carte restaurant en terras.


Allround medewerker met groene vingers

ALS ALLROUND MEDEWERKER ZORG JIJ ER ONDER ANDERE VOOR DAT HET GROEN RONDOM HET HOTEL ER FRIS EN STRALEND BIJ STAAT!"


WAT GA JE DAN PRECIES DOEN?

Jij zorgt ervoor dat de gasten die naar ons hotel toekomen, een goed onderhouden parkeerplaats oprijden en dat als zij de benen even willen strekken, een rondje kunnen lopen door een mooi bijgewerkte hoteltuin. Daarnaast verricht je hand- en spandiensten voor zowel onze Technische Dienst als de Algemene Dienst (schoonmaak). Gezamenlijk zorgen jullie ervoor dat zowel de binnen- als buitenkant van hotel Lelystad door een ringentje gehaald kunnen worden.
Het is fysiek werk met veel afwisseling, van kleinschalige tot grootschalige werkzaamheden, zowel zelfstandig als in teamverband.

Je gaat je bezighouden met:

  • Schoffelen, onkruid weghalen en snoeien;
  • Het netjes houden van de parkeerplaatsen;
  • Afval wegbrengen;
  • Eenvoudig onderhoud zoals het vervangen van lampen, filters en het ontstoppen van afvoeren;
  • Het ondersteunen van de Algemene Dienst in het hotel.


WAAROM DEZE BAAN BIJ JOU PAST

Je zit vol met energie en vindt het leuk om de omgeving om en in het hotel zo netjes en schoon mogelijk te houden. Je bent vriendelijk tegen je gasten en je collega's. Gastvrijheid betekent voor jou nét die stap extra zetten om ervoor te zorgen dat onze gasten het hotel verlaten met een glimlach. Daarnaast ben je stressbestending en hebt oog voor detail. Beschik je ook nog over een flexibele instelling met betrekking tot werkdagen en uren, dan zijn we zeker op zoek naar jou en kan je wat ons betreft morgen al ons team komen versterken.


WAAROM WE BIJ VAN DER VALK STRALEN!

Werken bij Van der Valk betekent werken in de meest sfeervolle omgeving, de leukste collega's en volop doorgroeimogelijkheden. We werken hard om ervoor te zorgen dat gasten een fantastisch verblijf ervaren. Natuurlijk maken we ook veel plezier, met elkaar!

Daarnaast kan je in ieder geval rekenen op:

  • Een functie binnen een familiebedrijf met een gezellige werksfeer waar teamwork de basis van het succes is;
  • Een family and friends membercard die jou korting geeft op o.a. overnachtingen en in onze restaurants;
  • Bedrijfsfitness;
  • Regelmatig personeelsborrels en teamuitjes;


LEER ONS KENNEN!

Van der Valk hotel Lelystad maakt onderdeel uit van het grootste horeca familiebedrijf van Nederland. Dit hotel valt met een aantal andere hotels in het binnen- en buitenland onder de holding Van der Valk International (VDVI). Onder VDVI vallen nog 7 andere hotels in Nederland: hotel Hoorn, hotel Amersfoort- A1, hotel Leusden-Amersfoort, hotel Tiel, hotel 's-Hertogenbosch-Vught, hotel Nuland-’s-Hertogenbosch, hotel Gorinchem en hotel Noordwijk. Daarnaast nog 11 hotels in Duitsland, 3 hotels in België, 1 hotel in Spanje en 1 hotel op Bonaire.


KLAAR OM TE STARTEN?

Wat leuk dat je enthousiast geworden bent van deze functie! Tijd om te solliciteren! Dat kan door jouw CV voorzien van motivatie te sturen naar hr@lelystad.valk.com. We kijken uit naar jouw reactie!

of

Contact

Heb jij alvast een vraag? Stel deze dan snel via Whatsapp aan HR via de onderstaande knop.

Tot snel!