Skip to content

Bartender Skybar BARBOA

Lelystad, Flevoland, NederlandRestaurant

Bartender Skybar BARBOA

Ondernemen zit in ons DNA en mede daardoor blijven we groeien. In augustus 2022 heeft Van der Valk Lelystad haar deuren geopend. Het hotel is vlakbij Bataviastad en slechts 2 km van Lelystad Airport. In totaal bestaat het hotel uit 17 verdiepingen met 143 hotelkamers, een Skybar, een Lobbybar, á la carte restaurant en terras.


"ALS BARMAN/-VROUW ZORG JE VOOR EEN FANTATISCH DRANKJE EN MOMENT!"


WAT GA JE DAN PRECIES DOEN?
Als Barman/-vrouw is er bij Van der Valk meer mogelijk dan je denkt. Je grijpt je kans om alles over ons hotel te leren. Dagelijks haal jij het beste uit jezelf en je collega's. Je weet daarnaast als geen ander wat gastvrijheid is en kunt dit goed overbrengen. Jij bent die man/vrouw die altijd op feestjes aan het werk gezet wordt; jij bent immers diegene die leuke cocktails kan verzinnen & maken! Als blijkt dat er op het feestje niet veel spullen aanwezig zijn voor een lekkere cocktail, maak jij er toch het beste van en shake je een lekkere cocktail in elkaar, waardoor iedereen helemaal blij is! Sowieso heb jij al wel ervaring op het gebied van cocktails maken. Zo begrijp jij dat een werkplek altijd netjes moet zijn en weet jij het verschil tussen een Mojito en Caipirinha, en kan je dit goed uitleggen aan onze gasten en kan jij jouw enthousiasme als geen ander overbrengen. Namelijk:


 • Je houdt de bar netjes;
 • Je denkt me over vernieuwde concepten;
 • Je staat gasten graag te woord;
 • Jij weet gasten een unieke beleving te bezorgen.


WAAROM PAST DEZE BAAN BIJ JOU?
Je zit vol met energie en vindt het leuk om met het team te zorgen voor een goed draaiend restaurant. Je bent vriendelijk tegen je gasten en je collega's. Gastvrijheid betekent voor jou nét die stap extra zetten om ervoor te zorgen dat onze gasten het hotel verlaten met een glimlach. Namelijk:


 • Je hebt minimaal 16 verjaardagskaarsjes uitgeblazen;
 • Zeer flexibel zodat je kan werken op de momenten dat het jou uitkomt;
 • Behoefte aan een gezellig team, hier wordt hard gewerkt en hard ontspannen;
 • Nederlands spreken en begrijpen, we maken graag een praatje met elkaar.


WAAROM WE BIJ VAN DER VALK STRALEN!

Werken bij Van der Valk betekent werken in de meest sfeervolle omgeving, de leukste collega's en volop doorgroeimogelijkheden. We werken hard om ervoor te zorgen dat gasten een fantastisch verblijf ervaren. Natuurlijk maken we ook veel plezier, met elkaar!


Daarnaast kan je in ieder geval rekenen op:


 • Een passend salaris, op basis van ervaring en capaciteiten;
 • Reiskostenvergoeding van 0,21 cent per kilometer vanaf 10 km enkele reis;
 • 25 vakantiedagen per jaar op fulltime basis;
 • Een functie binnen een familiebedrijf met een gezellige werksfeer waar teamwork de basis van het succes is;
 • Een Friends & Family membercard die jou korting geeft op o.a. onze donuts bij Dunkin’, de meest verse pasta’s bij Vapiano, overnachtingen in onze Van der Valk hotels en in onze restaurants;
 • Bedrijfsfitness;
 • Regelmatig personeelsborrels en teamuitjes.


LEER ONS KENNEN!

Van der Valk hotel Lelystad maakt onderdeel uit van het grootste horeca familiebedrijf van Nederland. Dit hotel valt met een aantal andere hotels in het binnen- en buitenland onder de holding Van der Valk International (VDVI). Onder VDVI vallen nog 7 andere hotels in Nederland: hotel Hoorn, hotel Amersfoort- A1, hotel Leusden-Amersfoort, hotel Tiel, hotel 's-Hertogenbosch-Vught, hotel Nuland-’s-Hertogenbosch, hotel Gorinchem en hotel Noordwijk. Daarnaast nog 11 hotels in Duitsland, 3 hotels in België, 1 hotel in Spanje en 1 hotel op Bonaire.


KLAAR OM TE STARTEN?


Wat leuk dat je enthousiast geworden bent van deze functie! Tijd om te solliciteren! Dat kan door jouw CV voorzien van motivatie te sturen via het sollicitatieformulier of via mail naar hr@lelystad.valk.com.


Heb je eerst nog wat vragen? Neem dan gerust contact op met de HR - afdeling (06 285 22 310).


of

Apply with Indeed onbeschikbaar

Contact

Heb jij alvast een vraag? Stel deze dan snel via Whatsapp aan HR via de onderstaande knop.

Tot snel!