Skip to content

Chef de Partie

Nederland, Flevoland, LelystadKeuken

De Chef roept een gerecht af: in een vloeiende beweging komen gerechten van de verschillende parties samen op één bord. Alle misse en place, alle focus op de bereiding van de verschillende componenten komen in een harmonie van smaken en timing samen. Jij kijkt nog even tevreden over je schouder als het bord de keuken verlaat. Dan focus je weer op jouw partie en jouw brigade... In de flow blijven! 


‘‘ALS CHEF DE PARTIE ZORG JE DAT ELK INGREDIËNT VAN EEN GERECHT PERFECT BEREID IS.’’ 

In je werk voer je in jouw partie zelf werkzaamheden uit die betrekking hebben op mise en place, bereidingen en uitgifte van gerechten of delen van gerechten. Daarnaast vervul je een leidinggevende en bewakende rol: je ziet erop toe dat de medewerkers het vastgestelde beleid volgen en zich houden aan richtlijnen en voorschriften. Hoe zal zo’n werkdag er dan ongeveer uit komen te zien? 

WAT GA JE DAN PRECIES DOEN?

 • Je coördineert en geeft richting aan de werkuitvoering in de partie; 
 • Je beheert voorraden van de partie; 
 • Je maakt gerechten of producten doorgeef gereed; 
 • Je ontwikkelt (mede) nieuwe recepten of past recepten aan in overleg; 
 • Je voert administratieve werkzaamheden uit in de partie. 


Je weet daarnaast als geen ander wat gastvrijheid is en kunt dit goed overbrengen op alle collega’s. Bij ons luidt de slogan namelijk: ‘wij zeggen geen nee, maar bieden een alternatief’. Dagelijks haal jij het beste uit jezelf en je collega’s! 

WAAROM PAST DEZE BAAN BIJ JOU? 

Je zit vol met energie en vindt het leuk om met het team te zorgen voor een goed draaiende keuken. Jij begeleidt je collega’s en bent voor hen een betrouwbaar aanspreekpunt. Je motiveert en enthousiasmeert het team en legt de nadruk op hun tevredenheid en ontwikkeling. Je hebt zelfkennis, bent kritisch en je bent altijd bezig met wat beter kan. Gastvrijheid betekent voor jou nét die stap extra zetten om ervoor te zorgen dat onze gasten het hotel verlaten met een glimlach.  En: 

 • Je hebt minimaal een afgeronde relevante koksopleiding; 
 • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring in een relevante omgeving; 
 • Je hebt kennis van regelgeving op het gebied van Arbo en HACCP; 
 • Je hebt een praktische, actieve en doelgerichte instelling. 


WAAROM WE BIJ VAN DER VALK STRALEN

Werken bij Van der Valk betekent: werken in de meest sfeervolle omgeving, de leukste collega’s en volop doorgroeimogelijkheden. We werken hard om ervoor te zorgen dat gasten een fantastisch verblijf ervaren. Natuurlijk maken we ook veel plezier met elkaar! 

Daarnaast kan je in ieder geval rekenen op: 

 • Een marktconform salaris afgestemd op jouw ervaring en capaciteiten; 
 • Een functie binnen een familiebedrijf met een gezellige werksfeer waar teamwork de basis van het succes is; 
 • Een Family&Friends membercard die jou korting geeft op o.a. overnachtingen en in onze restaurants; 
 • Een sportschoolabonnement/bedrijfsfitness; 
 • Een maandelijks veel te gezellige personeelsborrel; 
 • Een eerdere start dan mei is mogelijk, je kan namelijk ingewerkt worden in een van onze andere prachtige hotels. 


LEER ONS KENNEN!

Van der Valk Hotel (NAAM HOTEL) maakt onderdeel uit van het grootste horeca familiebedrijf van Nederland. Dit hotel valt met een aantal andere hotels in het binnen- en buitenland onder de holding Van der Valk International (VDVI). Onder VDVI vallen nog 7 andere hotels in Nederland: Hotel Hoorn, Hotel Amersfoort- A1, Hotel Leusden-Amersfoort, Hotel Tiel, Hotel 's-Hertogenbosch-Vught, Hotel Nuland-’s-Hertogenbosch en Hotel Noordwijk. Daarnaast nog 11 hotels in Duitsland, 2 hotels in België, 1 hotel in Spanje en 1 hotel op Bonaire. 


KLAAR OM TE STARTEN?

Wat leuk dat je enthousiast bent geworden van deze functie! Tijd om te solliciteren! Dat kan door jouw CV + Motivatie door te sturen naar Tanja Pouw, Chef kok via tanja.pouw@lelystad.valk.com


of

WAAROM WE BIJ VAN DER VALK STRALEN!

Werken bij Van der Valk betekent werken in de meest sfeervolle omgeving, de leukste collega’s en volop doorgroeimogelijkheden. We werken hard om ervoor te zorgen dat gasten een fantastisch verblijf ervaren. Natuurlijk maken we ook veel plezier, met elkaar!

Daarnaast kan je in ieder geval rekenen op:

 • Een functie binnen een familiebedrijf met een gezellige werksfeer waar teamwork de basis van het succes is;

 • Een family and friends membercard die jou korting geeft op o.a. overnachtingen en in onze restaurants;

 • Een sportschoolabonnement / bedrijfsfitness;

 • Regelmatig personeelsborrels en teamuitjes;

 • Wat ons betreft kan je, bij wijze van, morgen al beginnen, je kunt namelijk ingewerkt worden in een van onze andere prachtige hotels.LEER ONS KENNEN!

Van der Valk Hotel Lelystad maakt onderdeel uit van het grootste horeca familiebedrijf van Nederland. Dit hotel valt met een aantal andere hotels in het binnen- en buitenland onder de holding Van der Valk International (VDVI).KLAAR OM TE STARTEN?

Wat leuk dat je enthousiast geworden bent van deze functie! Tijd om te solliciteren! Dat kan door jouw CV voorzien van motivatie te sturen via de knop "solliciteren" hierboven. We kijken uit naar je sollicitatie!

Contact

Voor vragen kan je contact opnemen via WhatsApp met HR via onderstaande knop.