Skip to content

HR Assistent

Nederland, Flevoland, LelystadHotel

Een hotel, 24 uur, zeven dagen. Iedere week weer. Daar zijn continue enthousiaste, gastvrije en gedreven mensen voor nodig. En daar zoeken we jou voor! In een klein team verzorg je alles wat met personeelszaken te maken heeft. Je snapt welke mensen het beste bij ons passen, zorgt dat het ze aan niets ontbreekt en houdt ze, met een personal touch, op de hoogte en enthousiast!

''ALS HR ASSISTENT ZORG JE VOOR DE JUISTE PERSOON OP DE JUISTE PLEK."

Ben jij een nauwkeurige- en positief ingestelde HR-assistant? Ontgaat je geen enkel detail? En heb je grote affiniteit met personele administratie dan is Van der Valk Hotel Lelystad op zoek naar jou!

WAT GA JE DAN PRECIES DOEN?

Als HR Assistent werk je direct onder de HR Adviseur. Samen verzorgen jullie het gehele HR-beleid binnen het hotel. Je bent met veel verschillende thema's tegelijkertijd bezig. Je bent verantwoordelijk voor de diverse activiteiten en taken binnen ons hotel en je levert administratieve ondersteuning bij de uitvoering van diverse HR-taken. Voor onze collega's ben je het eerste aanspreekpunt en zorg je ervoor dat de medewerker te allen tijde zo volledig mogelijk op de hoogte zijn. Verder:

 • Beheer je ons personeelssysteem AFAS en werkt deze bij middels in- door- en uitstroom van medewerkers;
 • Ben je verantwoordelijk voor de wekelijkse en maandelijkse urencontrole en verzorg je volledige maandrapportages;
 • Bereid je de salarisrun voor en verwerk je alle mutaties;
 • Verzorg je HR-correspondentie;
 • Zorg je met jouw creativiteit en inbreng voor een mooi opgemaakte en informerende nieuwsbrief voor onze medewerkers.

WAAROM PAST DEZE BAAN BIJ JOU?

Wij zoeken een betrokken collega met een proactieve houding die accuraat werkt en goed kan omgaan met vertrouwelijke informatie. Jij wordt blij van een kloppende administratie. Je vindt het fijn om in een levendige en dynamische werkomgeving te werken, geen dag is hetzelfde! Verder:

 • Heb je minimaal Mbo werk- en denkniveau aangevuld met enkele jaren ervaring in HR-ondersteuning;
 • Ben je goed in het stellen van prioriteiten en multitasking;
 • Vind je het leuk om me te denken en ben je proactief om met nieuwe initiatieven te komen;
 • Is het voor jou een uitdaging om nieuwe mensen aan onze familie te binden;
 • Ben je een zelfstarter en -sturend, kun je goed zelfstandig werken, maar ook in teamverband voel jij je als een vis in het water.

WAAROM WE BIJ VAN DER VALK STRALEN

Werken bij Van der Valk betekent: werken in de meest sfeervolle omgeving, de leukste collega's en volop doorgroeimogelijkheden. Je kunt je ontwikkelen in een veelzijdige en uitdagende functie. Wij zijn een groeiende organisatie met innovatie als drijfveer. Ondernemen zit in ons DNA. Wij bieden volop kansen, je hoeft ze alleen nog maar te pakken!

Daarnaast kan je in ieder geval rekenen op:

 • Een marktconform salaris, afgestemd op jouw ervaring en capaciteiten;
 • Een functie binnen een familiebedrijf met een gezellige werksfeer waar teamwork de basis van het succes is;
 • Een Family&Friends membercard die jou korting geeft op o.a. overnachtingen en in onze restaurants;
 • Een sportschoolabonnement/bedrijfsfitness;
 • Een maandelijks veel te gezellige personeelsborrel.

LEER ONS KENNEN!

Van der Valk Hotel Lelystad maakt onderdeel uit van het grootste horeca familiebedrijf van Nederland. Dit hotel valt met een aantal andere hotels in het binnen- en buitenland onder de holding Van der Valk International (VDVI). Onder VDVI vallen nog 7 andere hotels in Nederland: Hotel Hoorn, Hotel Amersfoort- A1, Hotel Leusden-Amersfoort, Hotel Tiel, Hotel 's-Hertogenbosch-Vught, Hotel Nuland-'s-Hertogenbosch en Hotel Noordwijk. Daarnaast nog 11 hotels in Duitsland, 2 hotels in België, 1 hotel in Spanje en 1 hotel op Bonaire.

KLAAR OM TE STARTEN?

Wat leuk dat je enthousiast bent geworden van deze functie! Tijd om te solliciteren! Dat kan door jouw CV + Motivatie door te sturen naar hr@lelystad.valk.com.


We kijken uit naar je inzending!

of

WAAROM WE BIJ VAN DER VALK STRALEN!

Werken bij Van der Valk betekent werken in de meest sfeervolle omgeving, de leukste collega’s en volop doorgroeimogelijkheden. We werken hard om ervoor te zorgen dat gasten een fantastisch verblijf ervaren. Natuurlijk maken we ook veel plezier, met elkaar!

Daarnaast kan je in ieder geval rekenen op:

 • Een functie binnen een familiebedrijf met een gezellige werksfeer waar teamwork de basis van het succes is;

 • Een family and friends membercard die jou korting geeft op o.a. overnachtingen en in onze restaurants;

 • Een sportschoolabonnement / bedrijfsfitness;

 • Regelmatig personeelsborrels en teamuitjes;

 • Wat ons betreft kan je, bij wijze van, morgen al beginnen, je kunt namelijk ingewerkt worden in een van onze andere prachtige hotels.LEER ONS KENNEN!

Van der Valk Hotel Lelystad maakt onderdeel uit van het grootste horeca familiebedrijf van Nederland. Dit hotel valt met een aantal andere hotels in het binnen- en buitenland onder de holding Van der Valk International (VDVI).KLAAR OM TE STARTEN?

Wat leuk dat je enthousiast geworden bent van deze functie! Tijd om te solliciteren! Dat kan door jouw CV voorzien van motivatie te sturen via de knop "solliciteren" hierboven. We kijken uit naar je sollicitatie!

Contact

Voor vragen kan je contact opnemen via WhatsApp met HR via onderstaande knop.