Skip to content

Medewerker Technische Dienst

Lelystad, Flevoland, NederlandTechnische dienst

Medewerker Technische Dienst

Ondernemen zit in ons DNA en mede daardoor blijven we groeien. In augustus 2022 heeft Van der Valk Lelystad haar deuren geopend. Het hotel is vlakbij Bataviastad en slechts 2 km van Lelystad Airport. In totaal bestaat het hotel uit 17 verdiepingen met 143 hotelkamers, een Skybar, een Lobbybar, á la carte restaurant en terras. Voor dit gave hotel zijn we op zoek naar een Medewerker Technische Dienst!


"In de rol van Medewerker Technische Dienst ben je samen met de Hoofd Technische Dienst verantwoordelijk voor het opzetten van de gehele technische afdeling in een nieuw hotel."


WAT GA JE DAN PRECIES DOEN?

Als Medewerker Technische Dienst is er bij Van der Valk Lelystad meer mogelijk dan je denkt. Je grijpt je kans om alles over ons hotel te leren op technisch gebied. Dagelijks haal jij het beste uit jezelf en je collega's. 


Je rapporteert en adviseert de Hoofd Technische Dienst en verliest hierbij de doelstellingen nooit uit het oog:


 • Je houdt toezicht op de uitvoeringskwaliteit van de werkzaamheden en op het nakomen van afspraken door externe bedrijven;
 • Je bent vraagbaak voor de overige afdelingen binnen ons hotel op het gebied van technische onderwerpen;
 • Je houdt de planning bij en zorgt voor het actueel houden van de onderhoudsschema's, groenvoorzieningen en vergelijking van offertes;
 • Je weet te schakelen en snel in te grijpen bij storingen en bent aanspreekpunt bij schades.


WAAROM DEZE BAAN BIJ JOU PAST!

Je zit vol met energie en vindt het leuk om met het team te zorgen voor een goed draaiend hotel op technisch gebied. Jij bent mede het aanspreekpunt voor allerlei vragen op technisch gebied, zowel voor collega's als externen. Hierom is een stukje gastvrijheid in de genen ook zeer belangrijk. Je hebt zelfkennis, bent kritisch en je bent altijd bezig met wat beter kan. Gastvrijheid betekent voor jou nét die stap extra zetten om ervoor te zorgen dat onze gasten het hotel verlaten met een glimlach. Namelijk:


 • Je hebt twee rechter handen;
 • Je kunt goed werken in teamverband;
 • Je bent enthousiast;
 • Je bent gastvrij;
 • Je bent communicatief sterk;
 • Je bent flexibel inzetbaar, ook tijdens de weekenden en feestdagen.

WAAROM WE BIJ VAN DER VALK STRALEN!

Werken bij Van der Valk betekent werken in de meest sfeervolle omgeving, de leukste collega’s en volop doorgroeimogelijkheden. We werken hard om ervoor te zorgen dat gasten een fantastisch verblijf ervaren. Natuurlijk maken we ook veel plezier, met elkaar!

Daarnaast kan je in ieder geval rekenen op:


 • Een functie binnen een familiebedrijf met een gezellige werksfeer waar teamwork de basis van het succes is;
 • Een family and friends membercard die jou korting geeft op o.a. overnachtingen en in onze restaurants;
 • Een sportschoolabonnement / bedrijfsfitness;
 • Regelmatig personeelsborrels en teamuitjes;
 • Wat ons betreft kan je, bij wijze van, morgen al beginnen.


LEER ONS KENNEN!

Van der Valk hotel Lelystad maakt onderdeel uit van het grootste horeca familiebedrijf van Nederland. Dit hotel valt met een aantal andere hotels in het binnen- en buitenland onder de holding Van der Valk International (VDVI). Onder VDVI vallen nog 7 andere hotels in Nederland: hotel Hoorn, hotel Amersfoort- A1, hotel Leusden-Amersfoort, hotel Tiel, hotel 's-Hertogenbosch-Vught, hotel Nuland-’s-Hertogenbosch, hotel Gorinchem en hotel Noordwijk. Daarnaast nog 11 hotels in Duitsland, 3 hotels in België, 1 hotel in Spanje en 1 hotel op Bonaire


KLAAR OM TE STARTEN?

Wat leuk dat je enthousiast geworden bent van deze functie! Tijd om te solliciteren! Dat kan door jouw CV voorzien van motivatie te sturen naar hr@lelystad.valk.com t.a.v. Jamie van der Zant. We kijken uit naar je inzending!


of

Contact

Heb jij alvast een vraag? Stel deze dan snel via Whatsapp aan HR via de onderstaande knop.

Tot snel!