Skip to content

Stagiair(e) Facilitair

Lelystad, Flevoland, NederlandAlgemene Dienst

FACILITY

MBO/HBO OPERATIONEEL


Zorg jij ervoor dat het hele hotel er perfect uitziet en dat alles geregeld is? Dan ben jij de facilitaire held die we zoeken! Je bent een topper met twee rechterhanden, en samen met het team zorg jij voor het WOW-effect voor onze gasten.


WAT JE DOET 💪

Als Facility Stagiair(e):

  • Ondersteun je de afdelingen Housekeeping en Technische Dienst. De verdeling hiervan kan per week verschillen, want je weet natuurlijk nooit van tevoren waar wat gaat gebeuren.
  • Zorg je dat de hotelkamers er pico bello uitzien. Je kijkt bij TD kijken hoe het beheren van het gebouw gaat: energiebeheer, inzage leveranciers bij een dergelijk gebouw,
  • Ben je een duizendpoot. Je helpt bij het oppakken van kleine klussen, bijvoorbeeld bij het opzetten van zalen met beamer, en je deelt je ideeën en meningen voor nieuwe inzagen.
  • Stuur je het housekeeping team aan en controleer je de kamers.
  • Houd je je bezig met het bijhouden en inzage bij het online verwerken van zaken in de systemen

WIE JE BENT 😁

Je bent zelfstandig, sociaal en energiek. Je toont graag initiatief en komt met creatieve oplossingen voor problemen die je tegenkomt, vaak nog voordat deze problemen ontstaan. Je hebt affiniteit met de hotellerie en bent graag in contact met gasten, en jouw kracht ligt in het organiseren en zorgen dat alles vlekkeloos verloopt.

WAAROM WE BIJ VAN DER VALK STRALEN!

Werken bij Van der Valk betekent werken in de meest sfeervolle omgeving, de leukste collega's en volop doorgroeimogelijkheden. We werken hard om ervoor te zorgen dat gasten een fantastisch verblijf ervaren. Natuurlijk maken we ook veel plezier, met elkaar!

Daarnaast kan je in ieder geval rekenen op:

  • Een functie binnen een familiebedrijf met een gezellige werksfeer waar teamwork de basis van het succes is;
  • Een family and friends membercard die jou korting geeft op o.a. overnachtingen en in onze restaurants;
  • Bedrijfsfitness;
  • Regelmatig personeelsborrels en teamuitjes;


LEER ONS KENNEN!

Van der Valk hotel Lelystad maakt onderdeel uit van het grootste horeca familiebedrijf van Nederland. Dit hotel valt met een aantal andere hotels in het binnen- en buitenland onder de holding Van der Valk International (VDVI). Onder VDVI vallen nog 7 andere hotels in Nederland: hotel Hoorn, hotel Amersfoort- A1, hotel Leusden-Amersfoort, hotel Tiel, hotel 's-Hertogenbosch-Vught, hotel Nuland-’s-Hertogenbosch, hotel Gorinchem en hotel Noordwijk. Daarnaast nog 11 hotels in Duitsland, 3 hotels in België, 1 hotel in Spanje en 1 hotel op Bonaire.


KLAAR OM TE STARTEN?

Wat leuk dat je enthousiast geworden bent van deze functie! Tijd om te solliciteren! Dat kan door jouw CV voorzien van motivatie te sturen naar hr@lelystad.valk.com. We kijken uit naar jouw reactie!

of

Contact

Heb jij alvast een vraag? Stel deze dan snel via Whatsapp aan HR via de onderstaande knop.

Tot snel!