Skip to content

Stagiair(e) Facilitair

Lelystad, Flevoland, NederlandAlgemene Dienst

FACILITY MANAGEMENT (MBO+/ HBO)

Ondernemen zit in ons DNA en mede daardoor blijven we groeien. In augustus 2022 heeft Van der Valk Lelystad haar deuren geopend. Het hotel is vlakbij Bataviastad en slechts 2 km van Lelystad Airport. In totaal bestaat het hotel uit 17 verdiepingen met 143 hotelkamers, een Skybar, Lobbybar, the Base, een á la carte restaurant en terras.


"Zorg jij ervoor dat het hele hotel er perfect uitziet en dat alles geregeld is? Dan ben jij de facilitaire held die we zoeken! Je bent een topper met twee rechterhanden, en samen met het team zorg jij voor het WOW-effect voor onze gasten."


WAT GA JE DAN PRECIES DOEN?

Jij volgt een opleiding richting Facility Management en het lijkt je zeer uitdagend de stage te komen lopen bij Van der Valk Hotel Lelystad. Binnen het hotel ben jij de spil in het web tussen de Front Office, Algemene Dienst, Technische Dienst en Housekeeping. Alle facilitaire zaken kan jij onderzoeken en samen met de collega's actie op ondernemen. Ook vergelijk jij externe leveranciers op het gebied van kwaliteit en kosten, wat het meest optimaal is voor het hotel. Samen wordt er gezorgd voor de ultieme gastbeleving. Tevens is er gedurende de stage mogelijkheid voor een onderzoek/ opdracht.


Als Facility Stagiair(e) komen onder andere de volgende werkzaamheden kijken:

 • Het controleren van de werkzaamheden van de Algemene Dienst;
 • Het opstellen van werkschema's voor de Algemene Dienst;
 • Jij werkt mee aan de inkoop van de producten op het gebied van facilitair/ schoonmaak, zoals de vergelijking in aanbieders en voorraadbeheer;
 • Het controleren van de werkzaamheden van de Housekeeping en daarmee schakelen met de externe partij;
 • Contractvergelijking externe partijen;
 • Controleren van de facturatie.


WAAROM DEZE STAGE BIJ JOU PAST!.


Je bent zelfstandig, sociaal en energiek. Je toont graag initiatief en komt met creatieve oplossingen voor problemen die je tegenkomt, vaak nog voordat deze problemen ontstaan. Je hebt affiniteit met de hotellerie en bent graag in contact met gasten, en jouw kracht ligt in het organiseren en zorgen dat alles vlekkeloos verloopt.


WAAROM WE BIJ VAN DER VALK STRALEN!

Werken bij Van der Valk betekent werken in de meest sfeervolle omgeving, de leukste collega's en volop doorgroeimogelijkheden. We werken hard om ervoor te zorgen dat gasten een fantastisch verblijf ervaren. Natuurlijk maken we ook veel plezier, met elkaar!


Daarnaast kan je in ieder geval rekenen op:

 • Een mooie stagevergoeding;
 • Personeelslunch;
 • Een functie binnen een familiebedrijf met een gezellige werksfeer waar teamwork de basis van het succes is;
 • Een family and friends membercard die jou korting geeft op o.a. overnachtingen en in onze restaurants;
 • Bedrijfsfitness;
 • Regelmatig personeelsborrels en teamuitjes;


LEER ONS KENNEN!

Van der Valk hotel Lelystad maakt onderdeel uit van het grootste horeca familiebedrijf van Nederland. Dit hotel valt met een aantal andere hotels in het binnen- en buitenland onder de holding Van der Valk International (VDVI). Onder VDVI vallen nog 7 andere hotels in Nederland: hotel Hoorn, hotel Amersfoort- A1, hotel Leusden-Amersfoort, hotel Tiel, hotel 's-Hertogenbosch-Vught, hotel Nuland-’s-Hertogenbosch, hotel Gorinchem en hotel Noordwijk. Daarnaast nog 11 hotels in Duitsland, 3 hotels in België, 1 hotel in Spanje en 1 hotel op Bonaire.


KLAAR OM TE STARTEN?

Wat leuk dat je enthousiast geworden bent van deze functie! Tijd om te solliciteren! Dat kan door jouw CV voorzien van motivatie te sturen naar hr@lelystad.valk.com. We kijken uit naar jouw reactie!

of

Apply with Indeed onbeschikbaar

Contact

Heb jij alvast een vraag? Stel deze dan snel via Whatsapp aan HR via de onderstaande knop.

Tot snel!